Fuuse Logo
Vaste banenInterim opdrachtenWerkgeversOver Fuuse
Vacatures

20

nlen
Jochem P2 0 P8 A0789 final

Werken bij fuuse

Ben je een mensen-mens en heb je zin om te werken in een compact en dynamisch team, waarin je op één dag zowel spelverdeler, coach als laatste man kan zijn? En lach je graag? Dan is Fuuse wat voor jou.

Welcome to the family
Als recruiter bij Fuuse werk je zelfstandig, alsof je je eigen toko runt. Maar dat betekent niet dat je er alleen voorstaat. Integendeel. We werken samen in een open kantoorruimte en zijn wezenlijk geïnteresseerd in elkaars opdrachten, voortgang en successen. Commitment is belangrijker dan je achtergrond. We coachen je on the job, denken actief met je mee, geven je advies en hebben altijd wel een tip. Of twee. Heb je een match gescoord? Plop!

Creatief denken en hard rennen

Veel werkgevers roepen het, maar bij Fuuse kun je echt impact maken. Als challenger gaan we inventief te werk en komen we met creatieve oplossingen. We doen bijna alles voor onze klanten, interimmers en kandidaten. Die persoonlijke inzet maakt Fuuse anders dan anderen. Herken je jezelf hierin? Dan leren we je heel graag kennen.


What's in it for you?

Keihard werken, dat loont. Wat krijg je ervoor terug? Heel veel energie. De kick van het scoren. Een competitieve bonusregeling. En persoonlijke training on the job door de beste recruiter van Nederland - zegt Jacques. Je leert de geheimen van de markt, bouwt snel een groot netwerk op en adviseert op senior niveau. Kortom: Fuuse maakt van jou de zelfstandige consultant die je altijd al wil zijn. Oja. After hours houden we van feest. Teamuitjes lopen zelden uit de hand. Echt.

meer over fuuse

Sales Consultant Finance Interim

Fuuse

Amsterdam

32 - 40

2400 - 3200

Arrow

Sales Consultant Finance Perm

Fuuse

Amsterdam

32 - 40

2400 - 3200

Arrow
Kantoorfoto

een hecht team

Kom jij ons team versterken?

1

2

zij maakten de stap

Level Up

IMG 7751
Quotation Mark
Quotation Mark

De sfeer en vooral ook de toegankelijkheid binnen het team. We kunnen allemaal onszelf zijn en hier kan je echt impact maken.

De level up van Daniël

manager bij Fuuse

IMG 5550
Quotation Mark
Quotation Mark

Het allerleukste aan werken bij Fuuse is dat iedereen die hier werkt, het werk echt leuk vindt, en dat is erg motiverend. Wij vormen een hecht team en helpen en steunen elkaar wanneer nodig.

De level up van Sara

INTERIM STRATEGIST BIJ FUUSE

Groepsfoto 7

HJE Wenckebachweg 123

1096 AM, Amsterdam

31 6 10968087info@fuuse.nl

© Fuuse 2024

Algemene voorwaardenPrivacy policy

The only way is up