Fuuse Logo
Vaste banenInterim opdrachtenWerkgeversOver Fuuse
Vacatures

13

nlen
Fuuse bag

We are in it together

Aangenaam. Wij zijn Fuuse, recruiters in finance. En wie ben jij?

Aandacht voor de ander, dat is waar het om draait. Daarom leren we je ook graag echt kennen. Als we weten wat je drijft en wat je zoekt, kunnen we veel meer voor je betekenen. Of je nu opdrachtgever bent of finance professional op zoek naar een nieuwe uitdaging.


Wie zijn wij? Fuuse werkt als recruiter in finance. We matchen mensen aan bedrijven waar ze het beste uit zichzelf kunnen halen: the only way is up. Dat doen we niet op basis van big data, maar op basis van kennis. Kennis van de markt, kennis van bedrijfsculturen en een gezonde dosis mensenkennis.

Forward in finance

Vanuit onze positie overzien we de markt als geen ander. We signaleren trends en ontwikkelingen in de branche. We kennen de kandidaten, we volgen carrières. Met dit kennispakket onderbouwen we ons advies. Door vraag en aanbod te doorgronden, brengen we passende partijen bij elkaar. Dat doen we met heel ons hart. Zo bouwen we aan een duurzame band met opdrachtgevers, interimmers en vaste kandidaten.


Als bedrijf zijn we gebrand op een succesvolle carrière voor onze kandidaten en duurzaam zakelijk succes voor onze opdrachtgevers. We investeren in relaties en hechten belang aan wederzijds vertrouwen. Een échte match maakt iedereen meer waard. Zo versterken we elkaar.

We staan voor je klaar

ons TEAM is jouw team

Gerard Pak P1 0 P8 A9678 final

We fixen het!

Gerard de Koning

Jan Jelle P2 0 P8 A0736 final
Oliver sjostrom i Sr Bg45 U Ca M unsplash

persoonlijk contact

Let’s talk why

De wereld is continu in beweging. Mensen en bedrijven ontwikkelen zich. Gelukkig maar. Daarom maken we graag kennis en houden we contact. We willen weten wat er bij je past en waar jij je mee bezighoudt. Ook naast je werk. Met het complete plaatje kunnen we je nog beter plaatsen.

Kantoor 0 P8 A0588 final

Werkgeluk en zakelijk succes

Fuuse faciliteert groei. Zowel persoonlijk als professioneel. We kennen de behoefte en kwaliteiten van zowel onze opdrachtgevers als onze kandidaten en interimmers. De juiste match brengt iedereen verder.

Groepsportret 0 P8 A0378 kopiëren

kom erbij!

join the team

Fuuse Logo

HJE Wenckebachweg 123

1096 AM, Amsterdam

31 6 10968087info@fuuse.nl

© Fuuse 2024

Algemene voorwaardenPrivacy policy

The only way is up