Fuuse Logo
Vaste banenInterim opdrachtenWerkgeversOver Fuuse
Vacatures

18

nlen
Tjerk Pak

Tjerk Merkx

2024-02-20

Interim strategist
Werkt bij Fuuse sinds januari 2024

Vertel eens wat meer over je achtergrond.
Na mijn studie Marketing & Communicatie ben ik gaan werken als verkoopadviseur in de tuinmeubelbranche en heb ik mijn eigen online-onderneming opgericht. Toen de coronatijd om de hoek kwam kijken, ben ik aan de slag gegaan in de mobiliteitsbranche als verkoopadviseur bij BMW.

Wat vind je het allerleukste aan werken bij Fuuse?
Het mooiste aan mijn werk bij Fuuse vind ik dat je dagelijks heel veel verschillende mensen spreekt. Of het nou kandidaten zijn of klanten, geen gesprek is hetzelfde. Verder werken we bij Fuuse met een gezellig, jong en specialistisch team. Dit alles maakt mijn werk ontzettend leuk!

Wat was jouw mooiste match?
De mooiste match heb ik helaas nog niet kunnen maken, dit omdat ik nog maar kort werkzaam ben bij Fuuse. Maar ik weet dat het hier hard kan gaan. Ik ben nu keihard aan het werken om de eerste mooie match te maken en iemand verder te helpen met een mooie nieuwe stap in zijn of haar carrière.

Wat deed je vijf jaar geleden?
Vijf jaar geleden werkte ik nog in de tuinmeubelenbranche en was ik druk bezig met mijn eigen bedrijf. Zo, dat lijkt echt wel lang geleden. Het leuke van Fuuse is dat het hier nog steeds een beetje voelt alsof ik mijn eigen toko run.

Wat zie je jezelf over vijf jaar doen?
Over vijf jaar zie ik mezelf uiteraard bij Fuuse werken, ik ga ervanuit dat ik tegen die tijd senior ben. Ik ga er alles aan doen om Fuuse te helpen groeien. Met het team dat we nu hebben kunnen we dat waarmaken, daar ben ik van overtuigd.

Wat doe je als je niet werkt?
In mijn vrije tijd vind ik het leuk om in de sportschool te staan. In het weekend ga ik er graag op uit met vrienden. Lekker eten, drankjes doen, heerlijk vind ik dat.
Fuuse Logo

HJE Wenckebachweg 123

1096 AM, Amsterdam

31 6 10968087info@fuuse.nl

© Fuuse 2024

Algemene voorwaardenPrivacy policy

The only way is up