Fuuse Logo
Vaste banenInterim opdrachtenWerkgeversOver Fuuse
Vacatures

22

nlen
Pexels all good 12096676

Interim vs interim

2023-03-07

Gerard de Koning

Wat voor type ben jij?

Je hebt interimmers en interimmers. Dat jij weet jij als geen ander. De een doet vooral transformatieprojecten, de ander alleen jaarrekeningen. En dan heb je ook nog interimmers die helemaal senang zijn met het vervangen van een zwangere accountant. Waar sta jij?

De automatiseringsspecialist

Bedrijfsprocessen kunnen altijd efficiënter. Als processpecialist zit jij end-to-end bovenop de materie. P2P, R2R en O2C processen richt je net zo makkelijk in als je een nieuw ERP-pakket inpast. Je houdt van een uitdaging en weet waar jij het verschil maakt.

De veranderingsmanager

Stilzitten is geen optie, een veranderingsmanager is juist graag in beweging. Je overziet complexe situaties, bent goed met mensen en leidt veranderingen in de juiste banen. Als programma- of transformatiemanager haal je het maximale uit bestaande processen of realiseer je een veranderingsslag. Projecten zijn je ding. Of het nu gaat om integratieprojecten, outsourcings- en offshoringprojecten, integratieprojecten of post-M&A-trajecten. Fixen en door. Daar ga je voor.

Het werkpaard

Voor jou hoeft allemaal niet zo dynamisch. Iemand vervangen of ergens tijdelijk bijspringen, dát is wat je trekt. Jouw sterke punt: gewoon goed je werk doen. Je stapt ergens binnen en in no time snap je de organisatie, de belangrijkste processen en weet je precies wie je waarvoor moet hebben. Je doorziet de dynamiek, doet wat je moet doen en laat het weten als je ruimte voor verbetering ziet.

De accountant

Als interim-accountant heb je een nieuwe klus al snel in de vingers. Schakelen zit in je systeem. Je denkt in cijfers, bent doortastend en maakt je een situatie, cultuur of systeem razendsnel eigen. Of je nu een jaarrekening opmaakt of controleert, bij een bedrijf intern zit of voor een accountantskantoor werkt. En ook al ben je en tijdelijke kracht, boven alles ben je loyaal aan je opdrachtgever.

De financiële business partner

Vanuit cijfers vooruit kijken kun jij als geen ander. Zaken meetbaar maken, inzicht creëren. En van daaruit verder denken, businesskansen definiëren en knopen doorhakken. Je partnert met je opdrachtgever en krijgt samen een helder beeld van de toekomst, voor welk scenario jullie ook gaan. Data-driven ondernemen is bewegen. Van stilstand wordt niemand gelukkig, zeker jij niet.

De financieel-technische specialist

Voor het financieel technische werk bellen we jou. Je bent RA-gekwalificeerd, maakt Annual Reports en helpt met de Group Consolidatie. Ook voor IFRS-implementaties draai je je hand niet om. Als jaarrekeningspecialist duik je de cijfers in, beantwoord je vragen van de auditor en schrijf je Position Papers.

De brandweerman

Als het ergens niet helemaal lekker loopt, ben jij op je plek. In een hoogdynamische omgeving handel je doortastend en actiegericht. Crisismanagement, een reorganisatie, you've been there. Snel een probleem aanpakken, opruimen en wegwezen. Heerlijk vind je het.

De nieuwe financiële leider

Als commerciële CFO ben je the new kid on the block. Je kent de cijfers, maar beschikt ook een forse dosis charisma. Je bent commercieel en communicatief. Met de CEO spar je net zo makkelijk als met sales, je voelt ieders belang en verenigt dat in jouw onderbouwde en overtuigende visie.

De bouwer

Van niets iets maken, dat kun jij. Een afdelingen opnieuw opbouwen, teams inrichten en neerzetten. Of een nieuwe functie. Ook kan het zijn dat je opdrachtgever in de pre-IPO fase zit. Dan zet je de reporting op en zorg je ervoor dat richting beursgang alles op rolletjes loopt.

Pexels oziel gómez 2893685

Wat voor type interimmer je ook bent, we zien je graag!

We zoeken dagelijks nieuwe tijdelijke krachten, ook met jouw skills.

Fuuse Logo

HJE Wenckebachweg 123

1096 AM, Amsterdam

31 6 10968087info@fuuse.nl

© Fuuse 2024

Algemene voorwaardenPrivacy policy

The only way is up