Fuuse Logo
Vaste banenInterim opdrachtenWerkgeversOver Fuuse
Vacatures

22

nlen
Sara Pak

Sara Dabirsiaghi

2024-02-20

Interim strategist
Werkt bij Fuuse sinds juli 2023

Vertel eens wat meer over je achtergrond.
Toen ik in de horeca werkte, kreeg ik vaak te horen dat ik goed zou zijn in sales. Op mijn negentiende besloot ik eerst de sales in te gaan. Ik deed telefonische verkoop en vond de spanning geweldig, maar ik miste het menselijke aspect. Daarom ben ik in de werving en selectie gaan werken, maar dan op intern gebied. Ironisch genoeg wierf ik mensen voor een callcenter. Nu had ik wel het menselijke aspect, maar het ontbrak aan spanning. En zo ben ik bij Fuuse uitgekomen, een extern recruitmentbureau dat een 360-gradenbenadering hanteert. Nu heb ik zowel het menselijke aspect als de saleskant te pakken.

Wat vind je het allerleukste aan werken bij Fuuse?

Het allerleukste aan werken bij Fuuse is dat iedereen die hier werkt, het werk echt leuk vindt, en dat is erg motiverend. Wij vormen een hecht team en helpen en steunen elkaar wanneer nodig, maar vieren ook successen samen. Je leert hier niet alleen de hard skills van recruitment, je ontwikkelt ook je soft skills door de manier waarop je hier wordt opgeleid.

Wat was jouw mooiste match?

Mijn mooiste match tot nu toe was een interimklus waarin alles binnen één week geregeld was, van de shortlist tot en met het contract. Dit is erg prettig, omdat beide partijen snel weten waar ze aan toe zijn, en dat geeft mij als tussenpersoon een goed gevoel.

Wat deed je vijf jaar geleden?

Vijf jaar geleden, in 2019, zat ik nog op school bij Guido de Bres in Amersfoort. Dit was het jaar waarin ik mijn diploma heb behaald. Daarnaast werkte ik al vier jaar bij een eetcafé als bedieningsmedewerker.

Wat doe je als je niet werkt?

In mijn vrije tijd houd ik ervan om te reizen, schilderen en boeken te lezen. Ook vind ik het belangrijk om tijd door te brengen met mijn familie en vrienden.
Fuuse Logo

HJE Wenckebachweg 123

1096 AM, Amsterdam

31 6 10968087info@fuuse.nl

© Fuuse 2024

Algemene voorwaardenPrivacy policy

The only way is up