Fuuse Logo
Vaste banenInterim opdrachtenWerkgeversOver Fuuse
Vacatures

18

nlen
Sandra pak P1 0 P8 A9982 final

Sandra Harkes

2023-03-09

Office Manager
Werkt bij Fuuse sinds maart 2022

Achtergrond
Vers na mijn studie aan Business School Notenboom in Maastricht ben ik gaan werken bij een van de mooiste hotels van Amsterdam, De L’Europe. Na vijf leuke jaren en diverse rollen heb ik de horeca achter me gelaten. Ik werd Financieel Office Manager bij 24i, een mediabedrijf voor tv-apps. Bij mijn volgende werkgever, The Office Operators, heb ik me verder ontwikkeld tot allround Office Manager. Toen kwam Fuuse voorbij, een ondernemende club met enorm veel groeipotentie. Blij dat ik hier aan de slag kon!

Wat vind je het allerleukste aan werken bij Fuuse?
Als Office Manager heb ik een heel divers takenpakket. Ik houd van afwisseling, dus dat is heel prettig. Ook de vrijheid die ik heb bij het plannen van mijn werk bevalt me uitstekend. Daarbij zijn we een kleine club, dus ik kan echt impact maken. Er wordt geluisterd naar mijn ideeën en daar gebeurt ook echt wat mee.

Wat was jouw mooiste moment bij Fuuse?
We zitten in een mensen-business. Dat betekent dat onze recruiters veel buiten de deur lunchen met kandidaten of opdrachtgevers. Of ze zijn 'gewoon' druk en eten snel een broodje tussendoor. Soms vergeten ze dat zelfs. Daarom proberen we iedere vrijdag samen te lunchen, dat is mijn mooiste moment.

Wat deed je 5 jaar geleden?
Toen werkte ik bij een mediabedrijf als Financieel Office Manager. Het leukste daar vond ik de developers die daar werkten. Ik kwam daarvoor uit de horeca en het was heel interessant om de taal van de developers te leren spreken.

Wat zie je jezelf over 5 jaar doen?
Dan woon ik nog steeds in Amsterdam, en ga ik nog steeds met net zoveel plezier naar mijn werk als nu.

Wat doe je als je niet werkt?
Ik ga graag culinair uit eten of naar een kroegje om de hoek. Daarnaast vind ik het leuk om in de winter te schaatsen op de Jaap Eden baan. Verder wil ik in de toekomst meer gaan genieten van alle culturele dingen die Amsterdam te bieden heeft.
Fuuse Logo

HJE Wenckebachweg 123

1096 AM, Amsterdam

31 6 10968087info@fuuse.nl

© Fuuse 2024

Algemene voorwaardenPrivacy policy

The only way is up