Fuuse Logo
Vaste banenInterim opdrachtenWerkgeversOver Fuuse
Vacatures

22

nlen
Jochem pak P1 0 P8 A0225 final

Jochem Heinen

2023-04-14

Fuuse Strategist
Werkt bij Fuuse sinds april 2023

Achtergrond
Ik ben vers vanuit de studie Human Resource Management aan de Hogeschool van Amsterdam bij Fuuse binnengekomen. Wat mij meteen aansprak was de manier van waarop ze mij vonden. Ik werd benaderd door een recruiter via Linkedin, iets wat wel vaker gebeurde. Alleen had ik nu meteen het idee dat ik als persoon centraal stond, en dat de recruiter, Gerard, echt geïnteresseerd was in mij. Die gemeende interesse haalde me over om op gesprek te komen. Tijdens het gesprek merkte ik meteen dat er een hele leuke sfeer hing binnen het team. Ik voelde me direct thuis.

Wat vind je het allerleukste aan werken bij Fuuse?
Mijn allereerste dag bij Fuuse bestond uit een fotoshoot van het team voor de website. Dat was een mooie binnenkomer en het gaf me meteen het idee dat ik echt deel van een team was. Mijn volgende dagen bij Fuuse stonden in het teken van leren. Gelukkig leer ik van leuke mensen, dat maakt het een stuk makkelijker. Als je goed op kan schieten met je collega’s, ga je gewoon graag naar kantoor. Dat maakt werken leuk.

Wat was jouw mooiste match?
Haha, die moet nog komen. Ik ben ooit met mijn studie begonnen omdat ik mensen wilde helpen. Nu kom ik in de positie om voor mensen een perfecte match te vinden. Werk is zo’n enorm deel van je leven dat dit heel veel kan betekenen. Ik ben pas een paar dagen bezig bij Fuuse, maar hoop snel stappen te maken en mensen echt verder te helpen. Gelukkig helpt het team mij hier om snel op dit niveau te komen. Ik heb er zin in!

Wat deed je vijf jaar geleden?
Vijf jaar geleden was ik halverwege mijn eerste jaar HRM. Op dat moment wilde ik naar de Koninklijke militaire academie en had ik geen idee dat dit uiteindelijk mijn toekomst zou zijn. Mijn studie HRM was eigenlijk een tussenstop, maar ik ben daar toch blijven hangen. Dit was door een samenloop van omstandigheden die mij uiteindelijk erg blij heeft gemaakt.

Wat zie je jezelf over vijf jaar doen?
Over vijf jaar ga ik met evenveel plezier naar mijn werk bij Fuuse als in mijn eerste paar dagen. Ons team is dan een stuk gegroeid maar nog steeds even leuk. Ik wil dan zelf zijn gegroeid tot senior strategist en ik heb een hoop mensen blij gemaakt met de perfecte match.

Wat doe je als je niet werkt?
In mijn vrije tijd hou ik me graag bezig met sporten, festivals, series en films, Dungeons and Dragons en andere activiteiten met mijn vrienden of vriendin. Er zitten helaas te weinig uren in een dag om alles te kunnen doen!
Fuuse Logo

HJE Wenckebachweg 123

1096 AM, Amsterdam

31 6 10968087info@fuuse.nl

© Fuuse 2024

Algemene voorwaardenPrivacy policy

The only way is up