Fuuse Logo
Vaste banenInterim opdrachtenWerkgeversOver Fuuse
Vacatures

18

nlen
Jan Jelle pak P1 0 P8 A0279 final

Jan Jelle Bax

2023-04-14

Fuuse Strategist
Werkt bij Fuuse sinds februari 2021

Achtergrond
Ik heb in zes landen gewoond: Oosterlijk, Zwitserland, Duitsland, Spanje, Canada en de laatste vijf jaar in Nederland. Ik ben dus internationaal opgegroeid maar wel met Nederlandse ouders thuis. In Nederland heb ik Business Administration gestudeerd op Nyenrode.

Wat vind je het allerleukste aan werken bij Fuuse?
De interactie met mensen vind ik het leukst. Je bent de hele dag met mensen van verschillende partijen bezig: je eigen team, je klanten en je kandidaten. Het mooiste is natuurlijk wanneer het team aan het clicken is en dat je klanten en kandidaten allebei voorziet in een nieuwe uitdaging met elkaar, daar krijg je heel veel energie van.

Wat was jouw mooiste match?
Mijn mooiste match was mijn eerste match. Duurde een paar maanden nadat ik was begonnen. Als na al je harde werk, in combinatie met je trainingen, eindelijk je eerste deal valt, geeft dat heel veel voldoening. Deze deal was ook heel speciaal want ik haalde mijn kandidaat weg uit een wat mindere situatie naar een bedrijf en positie waar ze al jaren naar uitkeek, dat was natuurlijk een groot pluspunt, belangrijker dan mijn eigen succes.

Wat deed je vijf jaar geleden?
Vijf jaar geleden begon ik net met mijn nieuwe studie en was ik net aangekomen in Nederland.

Wat zie je jezelf over vijf jaar doen?
Hopelijk heb ik dan mijn eigen bedrijf, waar ik ook mensen aan het helpen ben maar dan in een compleet andere hoek, dit is alleen nog wel geheim.

Wat doe je als je niet werkt?
Ik vind het belangrijk om veel te sporten na het werk en veel met vrienden en familie te zijn.
Fuuse Logo

HJE Wenckebachweg 123

1096 AM, Amsterdam

31 6 10968087info@fuuse.nl

© Fuuse 2024

Algemene voorwaardenPrivacy policy

The only way is up