Fuuse Logo
Vaste banenInterim opdrachtenWerkgeversOver Fuuse
Vacatures

22

nlen
Gerard Pak P1 0 P8 A9678 final

Gerard de Koning

2023-03-09

Managing Partner
Werkt als oprichter het langst bij Fuuse, sinds mei 2019

Achtergrond
Ik heb Supply Chain Management gestudeerd in Rotterdam en vervolgens op Nyenrode mijn Master behaald. Ik had nog geen idee over mijn toekomst en moest in het bedrijf van mijn ouders aan de slag. Daar wilde ik snel weg, dus ging ik op zoek naar een baan in Amsterdam. Zo kwam ik bij Michael Page terecht, een multinational op het gebied van recruitment. Ik heb er acht jaar met plezier gewerkt en het volledige spel geleerd van Finance recruitment op permanente en interim basis. Ik heb verschillende business units mogen opzetten en maakte op een gegeven moment deel uit van het Senior Management team. Toen ging het kriebelen. Het was het tijd voor een nieuwe uitdaging. In 2019 heb ik de stap naar het ondernemerschap gemaakt en ben ik Fuuse gestart, een bedrijf dat zich volledig richt op Finance recruitment.

Wat vind je het allerleukste aan werken bij Fuuse?
Het allerleukste aan Fuuse is de ondernemende sfeer die er hangt. We willen een mooie business bouwen! Ieders inbreng nemen we mee in de beslissingen, ook die voor de lange termijn. De mentaliteit is top. We werken keihard voor onze sucessen, maar vieren deze zo mogelijk nog harder. Zo zijn we onlangs met het team naar Barcelona geweest. Ook borrelen kunnen we als de beste.

Wat was jouw mooiste match?
Ik zit nu twaalf jaar in de recruitment. En nog steeds vind ik de deal maken het allermooiste wat er is. Het echt begrijpen wat de hiring manager en het bedrijf willen en dan de perfecte match maken voor zowel de kandidaat als de opdrachtgever. Dat geeft me zo'n kick. En ik hou van meedenken. Met de kandidaat over de ideale volgende stap nadenken, en met de organisatie over de ideale match voor het team om het probleem verder op te lossen.

Als ik één match moet kiezen: mijn mooiste match is wel de bemiddeling van de Group CFO van Corendon. Vaak is het langste en moeilijkste proces het mooiste proces om te closen. Het geeft je de meeste voldoening en dat is waar je het voor doet.

Wat deed je vijf jaar geleden?
Vijf jaar geleden werkte ik bij een grote corporate in recruitment op de Zuidas waar ik onder andere verantwoordelijk was voor Finance en Procurement & Supply chain recruitment op Contract/interim basis. Ik zat hier in de rat race naar boven. Ik heb er heel veel geleerd, maar het ondernemerschap heeft mij uiteindelijk veel meer gebracht dan de corporate ladder. Bij Fuuse hebben we veel meer de focus op relaties. Om in the long run succesvol te zijn moet je een business partner zijn, en verder kijken dan cijfers.

Wat zie je jezelf over vijf jaar doen?
Over vijf jaar hoop ik dat Fuuse verder uitgegroeid is tot een serieuze boutique recruiter met nog meer enthousiaste ondernemende collega’s die samen bouwen aan het succes. Die samen willen winnen en de opdrachtgever en de kandidaat op een zo goed mogelijke manier willen servicen door er als business partner echt voor ze te zijn.

Wat doe je als je niet werkt?
Als ik niet werk doe ik meestal leuke dingen met mijn vrienden en familie. Daarnaast sta ik regelmatig in de sportschool om een beetje in shape te komen, haha. Daarbij is het een heerlijke uitlaatklep. Ook duiken en snowboarden doe ik graag. Verder ben ik een wereldreiziger. Zo was ik in de Filipijnen, India, Nepal, Peru, Borneo, Tanzania en Kenia. Prachtig!
Fuuse Logo

HJE Wenckebachweg 123

1096 AM, Amsterdam

31 6 10968087info@fuuse.nl

© Fuuse 2024

Algemene voorwaardenPrivacy policy

The only way is up