Fuuse Logo
Vaste banenInterim opdrachtenWerkgeversOver Fuuse
Vacatures

18

nlen
Daniel Pak P1 0 P8 A9845 final

Daniel Titus

2023-03-09

Manager Finance Recruitment
Werkt bij Fuuse sinds begin 2022

Wat vind je het allerleukste aan werken bij Fuuse?
De sfeer en vooral ook de toegankelijkheid binnen het team. We kunnen allemaal onszelf zijn en hier kan je echt impact maken. Het werk zelf is geweldig: van het zoeken, het vinden en het spreken van alle kandidaten met allemaal hun eigen verhaal tot vervolgens die perfecte match te krijgen tussen klant en kandidaat.

Wat was jouw mooiste match?
Ik had een kandidaat geplaatst als financial controller. Het was voor haar een perfecte stap en zij was precies degene waar de klant naar op zoek was. Het contact met de kandidaat was heerlijk relaxt en transparant en het contact met de klant was ook erg fijn. In dit proces fungeerde ik echt als sparringpartner en kwamen we steeds samen tot een goede vervolgstap.

Wat deed je vijf jaar geleden?
Toen verhuisde ik net van Zutphen naar Amsterdam en sloot ik mijn journalistieke carrière af om de volle focus op mijn master in Beleid, Communicatie en Organisatie te richten.

Wat zie je jezelf over vijf jaar doen?
Nog meer mensen kunnen helpen aan een nieuwe baan en meer nieuwe collega’s opleiden tot een complete recruiter.

Wat doe je als je niet werkt?
Ik ben veel in de sportschool te vinden met een collega, basketballen met vrienden of samen basketbal of andere sporten kijken. Verder leuke uitstapjes maken, familie bezoeken, dansen, uitgaan, koken, films en series kijken. Bijna te veel om op te noemen!
Fuuse Logo

HJE Wenckebachweg 123

1096 AM, Amsterdam

31 6 10968087info@fuuse.nl

© Fuuse 2024

Algemene voorwaardenPrivacy policy

The only way is up