Fuuse Logo
Vaste banenInterim opdrachtenWerkgeversOver Fuuse
Vacatures

18

nlen
Cindy pak

Cindy Strijbis

2024-02-19

Junior Strategist
Werkt bij Fuuse sinds oktober 2023

Vertel eens wat meer over je achtergrond
Als student deed ik al graag horecawerk omdat je dan heel veel contact met mensen hebt. Tijdens mijn studie aan de hotelschool ben ik de saleswereld ingerold en dat voelde ook goed. Eenmaal afgestudeerd wilde ik mijn mensenkennis combineren met mijn saleservaring. En dat doe ik dus nu bij Fuuse!

Wat vind je het allerleukste aan werken bij Fuuse?
De persoonlijke touch. Het fijne aan Fuuse vind ik echt het contact met de kandidaten en klanten die wij spreken. Je bouwt echt aan een relatie. Het geeft zoveel voldoening om een kandidaat te kunnen helpen met het vinden van de 'ideale' baan waar hij of zij al zolang naar zocht. Of dat je een klant helpt met het vullen van een rol die al drie maanden openstond. Fuuse is een jong bedrijf, wat de korte lijnen bevordert en de onderlinge communicatie erg prettig maakt.

Wat was jouw mooiste match?
Ik wil het niet jinxen haha, maar mijn eerste match komt er hopelijk snel aan! Als junior sta ik mijn collega's bij en ben ik steeds meer aan eigen rollen aan het werken. Ik merk dat de zoektocht naar de geschikte kandidaat me veel energie geeft. Daarnaast voelt het fijn om in een meeting met de klant samen het juiste profiel van een kandidaat te schetsen. Je bent dan echt een business partner. Dat ken ik uit mijn tijd in de sales, alleen maak ik bij een deal nu twee partijen blij!

Wat deed je vijf jaar geleden?
Vijf jaar geleden zat ik in mijn laatste schooljaar en had ik het gevoel dat ik niet alles uit mij studietijd had gehaald. Ik heb nog twee minors gedaan: Cruise Management en Event Management op Bali en Thailand. Geen vervelende plekken. Ik ben enorm blij dat ik deze keuze heb gemaakt en zal hierdoor nooit het gevoel hebben van; had ik maar… Ik denk dat ik daarom ook nu hier zo lekker in mijn vel zit.

Wat zie je jezelf over vijf jaar doen?
Ik wil me nu echt gaan specialiseren en doe dat graag bij Fuuse. Ik streef ernaar om een professional te worden in mijn vakgebied en wil aan de beste, de grootste rollen werken en mijn eigen netwerk opbouwen. Ik kijk op naar Gerard en sta versteld van de grootte van zijn netwerk. In plaats van klanten te bellen voor rollen, wordt hij gebeld. Dat is exact mijn doel bij Fuuse, om echt gezien te worden als partner om voor elkaar iets kunnen betekenen. Naast mijn persoonlijke groei, vind ik het ook gaaf om mee te delen aan de groei van Fuuse. Ik zie me over vijf jaar dus zeker nog bij Fuuse werken!

Wat doe je als je niet werkt?
In mijn vrije tijd ga ik er graag op uit met vrienden of familie. Lekker even uit lunchen of de stad in. Dat is echt een soort therapie voor mij, haha. En ik vind het heerlijk om bij te kletsen met vriendinnen. Omdat zij ook een druk schema hebben, zijn die kleine momenten met elkaar extra belangrijk. Om mijn energie kwijt te kunnen en ga ik nu naar de sportschool. Of ik spring op de fiets naar het strand, dat is thuis vlakbij. Maar ik zit ook weleens met een filmpje op bank hoor!
Fuuse Logo

HJE Wenckebachweg 123

1096 AM, Amsterdam

31 6 10968087info@fuuse.nl

© Fuuse 2024

Algemene voorwaardenPrivacy policy

The only way is up